Mobilier baie

Baia nu este numai incaperea din casa in care ne spalam, ci poate deveni si un loc de relaxare, unde sa uitam de stresul si tensiunea acumulate de-a lungul intregii zile. Piesele de mobilier potrivite pot face din baia noastra un loc mult mai confortabil si mai usor de folosit.

De curand mi-am renovat baia si a fost o adevarata aventura. Nu reuseam sa ma hotarasc la culoare, la mobilier la accesorii …

Suprafata din baia mea nu este foarte mare si spatiul  reprezenta o problema. De accea m- am gandit sa o amenajez in mod practic, insa cu  respectarea unor reguli de estetica  pentru obtinerea unui spatiu primitor, care sa isi indeplineasca rolul de oaza de relaxare.

Mobilier baie am tot cautat si in final am gasit  o varietate de modele care ocupa deosebit de putin spatiu si ofera baii un aspect elegant si sofisticat, un plus de eleganță și m-a  ajutat să construiesc un spațiu modern și organizat.

13241_120_120_0            5608_120_120_0          5606_120_120_0

Dulăpiorul cu oglindă, cel pentru chiuvetă sau piesele separate de mobilier pot fi aranjate în funcție de spațiul băii pentru a crea un ambient primitor.

Baia s-a transformat intr-o oaza de relaxare, in care cauti texturi si culori ce iti poarta gandurile departe, in locurile tale preferate

Baia nu este numai incaperea din casa in care ne spalam, ci poate deveni si un loc de relaxare, unde sa uitam de stresul si tensiunea acumulate de-a lungul intregii zile.

Piesele de mobilier potrivite pot face din baia ta un loc mult mai confortabil si mai usor de folosit.

In magazinul  depozit-online vei gasi mobilierul de baie perfect pentru decorul pe care doresti sa il creezi sau unul ce va completa design-ul deja stabilit si va face din baia ta o oaza in care relaxarea va atinge cote maxime. Voi ce mobilier preferati?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s